Kvalitet tiltrekker nye abonnenter

Kvalitet tiltrekker nye abonnenter

Daglig leder Terje Røising ønsker VVS-kjedene velkommen som abonnent på tilrettelagt og strukturert produktinformasjon direkte fra VA/VVS bransjens egen kilde – NRF Databasen. 

- Vi er nå på toppnivå i Europa med hensyn til kvalitetssikret innhold og vi har en fremtidsrettet database som takler enhver form for elektronisk utveksling på alle plattformer, melder VVS Forum.

 Forholdene ligger derfor godt til rette for alle bransjens aktører til å effektivisere sin informasjonslogistikk ved tilkobling mot NRF Databasen.

- Når over 80 prosent av brukerne vurderer NRF Databasen som god eller svært god både på brukervennlighet og innhold, da hersker det ingen tvil om at nytteverdien er svært høy, understreker daglig leder Terje Røising til VVS Forum.

Han legger til at over 90 prosent av respondentene i undersøkelsen vurderer NRF nummer for å være en garanti for kvalitet.

- Svarene fra vår spørreundersøkelse forteller oss at vi har kommet svært langt på de prioriterte områdene. Alle grossistene bruker for eksempel NRF nummere i sin daglige handel, forteller Røising.

NRF Databasen har gjennom de siste 50 år samlet inn unik vareinformasjon fra alle sentrale leverandører i VA/VVS bransjen og tildelt alle disse egne og unike NRF-nummer, som benyttes av hele bransjen. Grossistene henter masterdata inkludert NRF nummer fra NRF Databasen til egne ERP og PIM systemer.

NRF Databasen kan også tilby enhver form for web services for utveksling av masterdata og de fleste av bransjens aktører benytter seg av dette, inkludert mange av VVS-kjedene.

- NRA sjefen har uttalt at de savner felles varenummer og at grossistene bruker forskjellig varenummer på samme produkt, og at NRA bruker mye tid på produktregistrering og filoverføringer. Hva mener NRF om dette?

- Dette er nok ikke riktig, alle varer som skal selges gjennom grossistene må ha NRF nummer og alle grossistene benytter disse. Når det gjelder produktdata er det mulighet for stor effektivitetsgevinst for alle VVS-kjedene og entreprenørene i å benytte NRF Databasen. Det er ikke nødvendig å bruke mye tid på å få på plass masterdata og dokumentasjon. Dette er allerede registret i NRF Databasen av leverandørene selv, sier Terje Røising.

Terje Røising understreker at NRF ønsker alle bransjens aktører velkommen som abonnent av tilrettelagt og strukturert produktinformasjon direkte fra VA/VVS bransjens egen varedatabasen. 

(Kilde: VVS Forum)


Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

29. april 2019

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

7. mai legger Ahlsell ned sin eksisterende avdeling i Bærum, og åpner dørene til en dobbelt så stor fullsortimentsbutikk i nabobygget.

Innenfor dørene til nye Ahlsell på Rud i Bærum møter kundene 1800m2 fullspekket med installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær, verneutstyr, med mer. Ved å tilby et bredt produktsortiment for både rørleggeren, elektrikeren og byggmesteren, gjør Ahlsell det enklere å være fagmann.

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

15. mars 2019

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

1. april innfører Ahlsell Norge et frakttillegg på alle ordre under 1000 kroner. Målet er at så få som mulig skal belastes dette.

Når Ahlsell endrer sine leveringsbetingelser fra 1. april, er det først og fremst for å stimulere til økt effektivitet og redusert utslipp og avfall. Ved å legge på en småordretillegg på 250 kroner på alle ordre under tusenlappen, håper grossisten at flere blir flinkere til å samle bestillingene til færre men større leveranser. 

Godt fremgangsrikt nytt år

29. desember 2018

Godt fremgangsrikt nytt år

Nyttårshilsen fra Norske Rørgrossisters Forening

NRF Databasen er stadig mer brukt og er et sentralt verktøy for hele bransjen. Mange store aktører er koblet direkte til NRF Databasen, som er mer innholdsrik enn noensinne.
I 2019 satser vi for fullt på ETIM.
Vi takker for et strålende samarbeid med hele bransjen gjennom 2018 og ser frem mot 2019 med store forventninger.

Med nyttårshilsen fra

Terje Røising
Daglig leder
Norske Rørgrossisters Forening

– Tror på samarbeid og gode allianser

25. november 2018

– Tror på samarbeid og gode allianser

Marianne Wætnes Røiseland ny adm. dir. hos Rørentreprenørene Norge:

I VVSForums velkomestintervju med RørNorges nye adm. dir. Marianne Røiseland trekkes Norske Rørgrossisters Forening frem i positive ordelag: – NRF under ledelse av adm. dir. Terje Røising er en fremoverlent organisasjon som bidrar både med kompetanse, sporbarhet, de viktige NRF-nummerne og fornuftig digitalisering. Grossistene Heidenreich, Onninen, Ahlsell og Brødrene Dahl sørger for svært bra logistikk av rørdeler og utstyr til hele landet. Dette er noe vi setter pris på, forteller Røiseland.

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

4. november 2018

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

Løfter kvinnelige rollemodeller opp og frem

Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket er svært glad for at den tradisjonsrike grossisten Heidenreich blir sølvpartner av Ingeborg-nettverket. - Det er som Heidenreich påpeker veldig viktig for bransjen å beholde alle de kvinnene vi har klart å rekruttere, i tillegg til å øke rekrutteringen. - Vi er veldig glad for det fokuset Heidenreich har vist på å gjøre noe med kjønnsbalansen i egen bedrift, blant annet ute på sine hentelager over hele landet. Vi i Ingeborg-nettverket gleder oss til å samarbeide med Heidenreich for økt mangfold i rørbransjen, forteller Eli Heyerdahl Eide.

NRF: Ubetinget suksess på VVS Dagene

30. oktober 2018

NRF: Ubetinget suksess på VVS Dagene

Beste messe noensinne

- Vi opplevde den beste messen gjennom tidene. Det har vært en klar standardheving for VVS Dagene de siste årene, forteller administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF). NRF benyttet messen til å informere om sin kraftig oppdaterte produktdatabase med tilhørende app, samt det nye prosjektverktøyet som gjør arbeidsdagen til fagfolk enklere og mer effektiv.


RSS
12345678910Sist

Visste du at..

. . . det er en sterk sammenheng mellom hvor digitalisert en næring er og hvor produktiv den er. 

Kurskalender

«mai 2019»
mationtofr
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
© 2019 Norske Rørgrossisters Forening  |  Betingelser for bruk |  Utviklet av Vivendi as