Brødrene Dahl om nett og butikk

Brødrene Dahl om nett og butikk

Bildet: Når netthandelen øker uten at det spiser av allerede eksisterende omsetning i butikk, er det et bevis på at tilbudene kompletterer hverandre, sier Tora Bøhn Søreide, markedssjef for e-Handel i Brødrene Dahl. I Brødrene Dahl kommer nå hver tredje krone fra elektronisk handel – samtidig som de fortsetter å øke i butikk.


Når netthandelen øker uten at det spiser av allerede eksisterende omsetning i butikk, er det et bevis på at tilbudene kompletterer hverandre, sier Tora Bøhn Søreide, markedssjef for e-Handel i Brødrene Dahl.

«Pusset opp»
Nettopp risikoen for at netthandel og fysiske butikker kannibaliserer på hverandre, er argumentet for å satse på enten det ene eller andre. I Brødrene Dahl har de imidlertid valgt en annen vei. Satsingen på elektronisk handel, og da spesielt på nett, har vokst frem parallelt med en strategi om å styrke den fysiske tilstedeværelsen.

BD har i dag servicesentre fra Kristiansand til Hammerfest. Og mens nettbutikken tidligere i år gjennomgikk en real «oppussing» med ny layout og funksjonalitet, fortsetter oppgraderingen og utbyggingen også av servicesentrene. Siste skudd på stammen er et helt nytt servicesenter som åpner på Langhus i august, i tilknytning til  Brødrene Dahls sentrallager.

Møteplass
– Det handler om å ha to ting i hodet samtidig. Bestiller man i nettbutikken vår leverer vi over natten til 75% av kundene. Leveranser helt lengst i nord behøver vi kun et par dager på. Det betyr at den som sitter utenfor Trondheim og ser at det haster å få tak på noe, kan gå inn på mobilen og så ha produktene i hånden dagen etter. Om han derimot er mer i tvil om hvilke produkter det lønner seg å bruke, kan han besøke oss for å diskutere løsninger og leverandørvalg, sier Søreide.

– På servicesentrene våre kan de komme for en kaffe, noe å bite i og den fagpraten de ellers ikke har muligheten til. Her kan de se og ta på produktene, samt få bedre oversikt over tilhørende produkter. Ofte er leverandørene våre tilstede for å gi enda mer inngående kunnskap om produkt og løsning. I tillegg til å treffe oss, blir det også et samlingssted der de møter andre i samme situasjon, sier Søreide.  

(Kilde: VVS Aktuelt)

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

29. april 2019

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

7. mai legger Ahlsell ned sin eksisterende avdeling i Bærum, og åpner dørene til en dobbelt så stor fullsortimentsbutikk i nabobygget.

Innenfor dørene til nye Ahlsell på Rud i Bærum møter kundene 1800m2 fullspekket med installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær, verneutstyr, med mer. Ved å tilby et bredt produktsortiment for både rørleggeren, elektrikeren og byggmesteren, gjør Ahlsell det enklere å være fagmann.

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

15. mars 2019

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

1. april innfører Ahlsell Norge et frakttillegg på alle ordre under 1000 kroner. Målet er at så få som mulig skal belastes dette.

Når Ahlsell endrer sine leveringsbetingelser fra 1. april, er det først og fremst for å stimulere til økt effektivitet og redusert utslipp og avfall. Ved å legge på en småordretillegg på 250 kroner på alle ordre under tusenlappen, håper grossisten at flere blir flinkere til å samle bestillingene til færre men større leveranser. 

Godt fremgangsrikt nytt år

29. desember 2018

Godt fremgangsrikt nytt år

Nyttårshilsen fra Norske Rørgrossisters Forening

NRF Databasen er stadig mer brukt og er et sentralt verktøy for hele bransjen. Mange store aktører er koblet direkte til NRF Databasen, som er mer innholdsrik enn noensinne.
I 2019 satser vi for fullt på ETIM.
Vi takker for et strålende samarbeid med hele bransjen gjennom 2018 og ser frem mot 2019 med store forventninger.

Med nyttårshilsen fra

Terje Røising
Daglig leder
Norske Rørgrossisters Forening

– Tror på samarbeid og gode allianser

25. november 2018

– Tror på samarbeid og gode allianser

Marianne Wætnes Røiseland ny adm. dir. hos Rørentreprenørene Norge:

I VVSForums velkomestintervju med RørNorges nye adm. dir. Marianne Røiseland trekkes Norske Rørgrossisters Forening frem i positive ordelag: – NRF under ledelse av adm. dir. Terje Røising er en fremoverlent organisasjon som bidrar både med kompetanse, sporbarhet, de viktige NRF-nummerne og fornuftig digitalisering. Grossistene Heidenreich, Onninen, Ahlsell og Brødrene Dahl sørger for svært bra logistikk av rørdeler og utstyr til hele landet. Dette er noe vi setter pris på, forteller Røiseland.

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

4. november 2018

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

Løfter kvinnelige rollemodeller opp og frem

Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket er svært glad for at den tradisjonsrike grossisten Heidenreich blir sølvpartner av Ingeborg-nettverket. - Det er som Heidenreich påpeker veldig viktig for bransjen å beholde alle de kvinnene vi har klart å rekruttere, i tillegg til å øke rekrutteringen. - Vi er veldig glad for det fokuset Heidenreich har vist på å gjøre noe med kjønnsbalansen i egen bedrift, blant annet ute på sine hentelager over hele landet. Vi i Ingeborg-nettverket gleder oss til å samarbeide med Heidenreich for økt mangfold i rørbransjen, forteller Eli Heyerdahl Eide.

NRF: Ubetinget suksess på VVS Dagene

30. oktober 2018

NRF: Ubetinget suksess på VVS Dagene

Beste messe noensinne

- Vi opplevde den beste messen gjennom tidene. Det har vært en klar standardheving for VVS Dagene de siste årene, forteller administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF). NRF benyttet messen til å informere om sin kraftig oppdaterte produktdatabase med tilhørende app, samt det nye prosjektverktøyet som gjør arbeidsdagen til fagfolk enklere og mer effektiv.


RSS
12345678910Sist

Visste du at..

. . . det er en sterk sammenheng mellom hvor digitalisert en næring er og hvor produktiv den er. 

Kurskalender

«juni 2019»
mationtofr
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
© 2019 Norske Rørgrossisters Forening  |  Betingelser for bruk |  Utviklet av Vivendi as