I Databasen NOBB - VAVVS finner du mange nyttige funksjoner for rørleggerbedrifter. Det mest brukte er å finne produkter med all informasjon, bilder og dokumentasjon både på mobil og nett. På produktene finner du også gjerne inker direkte til produsentens produktside, dersom man trenger mer dyptgående teknisk informasjon. 

Vi har selvfølgelig også videreført vårt Prosjekt- og dokumentasjonsverktøy i ny drakt, enklere å bruke og med alle de gode funksjonene mange er blitt vant til. Det er foreløpig ca 400 rørleggebedrifter som benytter løsningen i dag og mange har meldt interesse.

Gjennom NOBB - VAVVS Prosjekt kan du enkelt registrere dine prosjekter. Legge inn all prosjektinformasjon, med notater egne dokumenter. Prosjektet kan deles inn i forskjellige prosjektområde, di bestemmer selv hvordan inndelingen skal være. Det kan være fordelt på rom, eller etasjer eller leilighetsnummer, fagområder eller rett og slett kun ett samlet prosjekt. Du døper selv hva avdelingene skal hete. Hvis du gir beskjed til dine grossistforbindelser, kan du få automatisk tilsendt lister over alle dine kjøp med prosjektmerking. Da vil produktene automatisk legge seg å riktig prosjekt og du vil ha full kontroll på produktene som er brukt på prosjektet.
I mobilversjonen kan du via kameraknappen ta bilder som lastes automatisk opp på ditt område i NOBB - VAVVS, koblet opp mot riktig prosjekt. Det eneste du må gjøre er å gå inn på prosjektet i velge kamera. Bildene du tar legger seg ikke på din mobil, kun på NOBB - VAVVS Prosjekt på nett.

Når prosjektet er ferdig kan du enkelt kjøre ut full dokumentasjon på hele prosjektet, eller deler av prosjektt om det er ønskelig. Du kan når som helst  ta ut en fullstendig  liste over alle produkter som er benyttet, og hvor i prosjektet produktene er brukt.
I NOBB - VAVVS Prosjekt er det mange muligheter for å hjelpe deg med å få kontroll over alle prosjektene dine, og passer både for både små jobber og større prosjekter.

Prosjektløsningen er en fullverdig prosjektstyringsverktøy og dokumentasjonsløsning, så hvis du ikke har prøvd løsningen enda bør du ga til nobb-vavvs.no og registrere deg. Vi er helt sikre på at dette kan hjelp deg i din hverdag.  

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informajson. 

Aktuelt